Система виробництва Viessmann
Система виробництва Viessmann
Система виробництва Viessmann (ViPS)- це обов'язкові норми для всіх залежних товариств, що регулюють організацію, впровадження, контроль та постійне вдосконалення процесу виробництва продуктів.
Вона містить відповідні цілі, принципи, методи і інструменти організації виробництва, що базуються на основних принципах постійного вдосконалення, а також синхронізації процесів.
Основні принципи виробництва
Стандартизація / Візуалізація / Чистота і порядок
Для стабільності процесу ми контролюємо, щоб процеси відбувалися встановленим чином і за певних умов. При цьому процеси виробництва організовані таким чином, щоб одразу розпізнавати відхилення/помилки. При цьому слід уникати надмірних витрат і підвищення вартості.
Співробітники
Кваліфікація / освіта / охорона праці
Висока кваліфікація наших співробітників - є передумовою для того, щоб можна було змінити принципи виробництва в цілому. Постійне підвищення кваліфікації підвищує вдоволеність співробітників. Для цього існують різноманітні програми підвищення кваліфікації, зокрема в нашій Академії.
Синхронні процеси
Виробництво в тактовий час / поточне виробництво / логістика / процес постійного вдосконалення / управління виробництвом
Ми виробляємо лише те, що потрібно споживачу. Цей принцип діє не лише для замовлень клієнтів, а і для наших внутрішніх процесів у рамках відносин клієнт-постачальник.
Енергоефективне обладнання
Конструкції, що відповідають технології виробництва
Для виробництва конкурентоздатної продукції ми повинні використовувати максимально ефективне виробниче обладнання і уникати позапланових простоїв.
Бездоганні/ Досконалі продукти і процеси
Запобігання дефектів / Виявлення дефектів/ Усунення дефектів / Проведення аудиту
"Якість понад усе" – мета всіх співробітників. Для всіх продуктів і процесів ми прагнемо звести рівень дефектів і помилок до нуля. Лише за цієї умови ми можемо постачати продукти найвищої якості.
Менеджмент виробництва
Керування виробничими цехами
Виробничі процеси в цехах наших заводів виконуються кваліфікованим співробітниками. При цьому діє принцип безперервного покращення якості.