Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

НТУ "ДНІПРОВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА" ТА VIESSMANN CS UKRAINE ПІДПИСАЛИ УГОДУ ПРО СТРАТЕГІЧНЕ ПАРТНЕРСТВО

Viessmann CS Ukraine та Національний технічний університет “Дніпровська політехніка” підписали меморандум про співпрацю в сфері освіти та розвитку молоді.

Інтелектуальна відбудова України

Сторони зобов’язуються співпрацювати в рамках освітніх програм та ініціатив, обмінюватися навичками та науковими напрацюваннями. Фокус - на розвиток студентів та перепідготовку фахівців у сфері енергоефективності, відновлюваної енергетики, декарбонізації.  

Наша мета - підготувати нову хвилю інженерів, готових якісно розвивати країну. Ми прагнемо дати сучасні експертні знання, практичні навички і показати молоді, що енергетична галузь - прогресивна, інноваційна та перспективна.


Інтерактивне навчання  

Спираючись на понад сторічну експертизу Viessmann Climate Solutions в створенні інженерних кліматичних рішень, маємо намір співпрацювати не лише над теоретичною базою знань, а й сприяти отриманню cтудентами практичного досвіду. У перспективі - створення інтерактивної лабораторії на базі НТУ «Дніпровська політехніка», де студенти отримають можливість зробити перший крок у світ технологій, які вже зараз формують майбутнє.    


Обмін досвідом та підвищення кваліфікації

Разом ми зможемо зробити більше!
На регулярній основі Viessmann CS Ukraine проводитиме семінари з передових технологій в енергозабезпеченні та енергоефективності. Наша мета - ділитися знаннями з колегами, щоб спільнота зростала.  


довідка

Viessmann Climate Solutions - заснований 1917 року бізнес-підрозділ кліматичних та енергетичних інженерних рішень Viessmann Group, сьогодні, будучи частиною Carrier Global Corporation, є провідним світовим постачальником ефективних інтелектуальних кліматичних та енергетичних рішень, рішень у сфері відновлюваної енергетики та відновлювальних джерел енергії.  

В Україні Viessmann Climate Solutions впроваджує інновації вже впродовж 24 років, має понад 80 авторизованих сервісних центрів, та більш ніж 100 офіційних дилерів по всій країні. Viessmann CS Ukraine є членом ЕВА та Укртеплокомуненерго, співпрацює з USAID, GIZ, NEFCO, IOM та іншими міжнародними організаціями.

запити від ЗМІ

відділ маркетингу та комунікацій Viessmann Climate Solutions Ukraine
+38 044 363 98 41 (внутрішній 110)
info-ua@viessmann.com