Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

10 питань про партнерство між Viessmann та Carrier

Відповіді на найпоширеніші запитання від клієнтів та партнерів.

Оголошення про партнерство між Viessmann Climate Solutions та Carrier може викликати запитання у власників рішень Viessmann та партнерів. У цій статті ми зібрали відповіді на найпоширеніші запитання.

Більше інформації про партнерство можна знайти в офіційному прес-релізі.

 

Часті запитання для наших клієнтів та партнерів

Об’єднуючи Viessmann Climate Solutions з Carrier, ми разом створюємо одну з провідних компаній кліматичних рішень у світі.  

У цьому злитті традиційний бренд Viessmann залишиться незмінним.

Натомість партнери та клієнти Viessmann Climate Solutions отримають значну користь від нового партнерства:

  1. Продуктова лінійка буде розширена: пропозиція продуктів преміум-класу Viessmann Climate Solutions буде доповнена продуктами та послугами від Carrier та суббрендів компанії: кондиціонери, рішення для охолодження та вентиляції, комерційні теплові насоси, теплові насоси повітря-повітря, а також цифрові та додаткові послуги. Партнерство значно розширює асортимент продукції, яку Viessmann Climate Solutions пропонуватиме в середньо- та довгостроковій перспективі.

  2. Viessmann Climate Solutions отримає доступ до постачальників через глобальну мережу Carrier. Це означає, що ми можемо гарантувати нашим партнерам і клієнтам коротші терміни доставки в середньостроковій перспективі. Оскільки час між замовленням і монтажем значно скорочується, ми можемо сприяти декарбонізації всього будівельного фонду набагато швидше.

Партнерство з Carrier спрямоване на суттєвий розвиток енергетичного переходу в Україні та всьому світі.

  

Штаб-квартира Viessmann Climate Solutions залишається в Аллендорфі (Едер), Німеччина, як і німецьке виробництво. Виготовлення теплових насосів й надалі знаходитиметься в Європі. Нинішня виконавча рада та команда управління Viessmann Climate Solutions на чолі з генеральним директором Томасом Хаймом продовжуватимуть керувати бізнесом. У той же час пропозицію   Viessmann Climate Solutions буде додатково доповнено продуктами та послугами від Carrier, це значно розширить асортимент продукції.

  

Група Viessmann залишається незалежною сімейною компанією, яка повністю належить родині підприємців Viessmann. Угода є частковим продажем бізнес-одиниці Climate Solutions, злиття бізнес-підрозділу Climate Solution з Carrier не впливає на інші види діяльності та бізнес-сфери Viessmann Group. Сім'я Viessmann продовжить свою підприємницьку діяльність.  

Мета об’єднання з Carrier в тому, щоб підсилити місію «Створення житлових просторів для майбутніх поколінь» за межами бізнесу Climate Solution, увага якої зосереджена на заходах з уникнення викидів CО2 та прямому впливу на зменшення викидів в глобальному масштабі.  

  

Контактні особи Viessmann Ukraine залишаться незмінними – вони й надалі будуть доступні нашим партнерам і клієнтам.

Партнерство також не змінює чинності існуючих контрактів, і не впливає на поточні процеси доставки. Сформовані та частково доставлені замовлення продовжуватимуть оброблятися, а нові замовлення можна розміщувати, як зазвичай.

  

Ми й надалі будемо виконувати гарантійні обіцянки Viessmann Ukraine, та забезпечуватимемо постачання запчастин.

Крім того, контактні особи для наших установчих і торгових партнерів залишаться незмінними – вони й надалі будуть доступні нашим партнерам у звичній якості.

  

Carrier очікує значного зростання напрямку кліматичних рішень у житловому та комерційному сегментах Європи, Viessmann Climate Solutions стане для цієї стратегії ключовим рушієм. Це означає, що роль ринків Німеччини, Австрії та Швейцарії актуальна як ніколи.

  

Партнерство з Carrier не змінює чинність існуючих контрактів і не впливає на поточні процеси доставки, гарантії та обслуговування. Розміщені та частково доставлені замовлення й надалі надсилатимуться у звичайному режимі, нові замовлення можна розміщувати як зазвичай.

  

Ні, навпаки: Viessmann буде ще більш відданий рішенням, продуктам і послугам, пов’язаним із захистом клімату та зменшенням викидів CO2. Стандарт якості для продуктів Viessmann залишається високим – і Carrier дотримає цю обіцянку.

Ні, зовсім навпаки: Viessmann, серед іншого, буде набагато більше уваги приділяти рішенням, продуктам і послугам, пов'язаним із захистом клімату та скороченням викидів CO2, уловлюванням і видаленням CO2, а також оптимізацією викидів CO2. Стандарт якості наших преміум-продуктів залишається високим - і Carrier підтримує цю обіцянку.

Глобальний енергетичний перехід можна успішно здійснити, лише якщо компанії думатимуть, діятимуть і співпрацюватимуть спільно. Об’єднавши зусилля з Carrier, ми виводимо наш внесок у декарбонізацію будівельного сектора на новий рівень: з ще більшим охопленням у глобальному масштабі.    

Якщо підсумувати, то 10 700 членів сімей Viessmann Climate Solutions зростатимуть стрімко завдяки партнерству з Carrier, що дозволить робити ще більший внесок в енергетичний перехід на території Європи.

  

  

Об’єднання Viessmann Climate Solutions SE з Carrier Global Corporation не впливає на попередні зобов’язання щодо захисту даних у відповідних заявах про конфіденційність. Зокрема, не буде передачі даних потенційних клієнтів, клієнтів або користувачів майбутнім афілійованим компаніям або материнській компанії в США чи інших, а також європейських країнах - без попередньої перевірки захисту даних і виконання всіх необхідних для цього правових вимог. Заходи, необхідні для цього, включають, залежно від цілей та одержувачів, відповідні контракти на звичайну перевірку/передачу даних/обробку ЄС/США чи третіми країнами, а також компаніями, розташованими в ЄС, відповідне виконання зобов’язань щодо інформації і, останнє, але не менш важливе, реалізація подальших прав для суб’єктів даних, як це передбачено європейським законодавцем.