Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

  

МАРШРУТ ПЕРЕМОЖЦЯ

Унікальний момент: 13 грудня в залі одного з найінноваційніших бізнес центрів Києва пройшов фінальний етап акції VIESSMANN “Монтуй. Отримуй. Вигравай”, в рамках якого переможець виграв автомобіль!

Згідно з умовами акції, в розіграші авто брали участь усі змонтовані та зареєстровані в період з 01.06.2023 по 01.12.2023 конденсаційні котли VIESSMANN Vitodens 050-W. Реєстручи котел, кожен учасник отримав цінний подарунок з можливістю поборотися за головний приз – зручний для бізнесу та роботи фургон Renault Express Van, більше реєстрацій – більше шансів!

  


...І МРІЯ ЗДІЙСНИЛАСЯ!

Ми зосередилися на прозорій механіці події, тому новенький Renault був розіграний безпосередньо серед присутніх на заході учасників. Розіграш пройшов у форматі поетапної лотереї, яку офіційно відкрив СEO VIESSMANN UKRAINE Олександр Збанко: лопнувши прозору кулю з переліком учасників, Олександр дістав ім’я того, хто запустить ланцюговий рандом, та витягне з лототрону щасливчика…і мрія здійснилася!    

ПЕРЕМАГАЙ З VIESSMANN

Такі бажані ключі від автомобіля отримав Володимир Чабан з Волинської області. Складно уявити кількість встановленого Володимиром обладнання за весь період співпраці з VIESSMAN, проте ці слова кажуть самі за себе:

“Від початку свого шляху в якості інсталятора жодного разу не шкодував що обрав саме VIESSMANN, а, повірте, на вибір я мав багато котлів. Працюйте з VIESSMANN, інсталюйте VIESSMANN, тому що це надійно!”

Новий фургон Renault Express допоможе переможцю оптимізувати логістичну та торговельну діяльність. Бажаємо Володимиру цікавих клієнтських запитів, стійкості та попутного вітру, завжди раді співпраці з фахівцями своєї справи!

Понад 20 років VIESSMANN надає українському HVAC ринку продукти виняткової якості. Попри виклики війни ми продовжуємо розвиватися: модернізуємо промислові об’єкти по всій країні, впроваджуємо інноваційні рішення у побутовому сегменті, піклуємося про енергобезпеку – разом наближаємо перемогу України, яка обов’язково буде за нами!

Дякуємо кожному учаснику “Монтуй. Отримуй. Вигравай!” за участь в акції, зустрінемося у нових активностях! Стежте за новинами VIESSMANN в facebook, linkedIn або instagram, щоб не пропустити свіжі анонси.