Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

Монтуй. Отримуй. Вигравай АВТОМОБІЛЬ з VIESSMANN

Акція для інсталяторів

Акцію завершено - розповідаємо тут

  

Правила проведення акції для інсталяторів  

Загальні положення

Акція "Монтуй, Отримуй, Вигравай" (далі – Акція) проводиться Товариством з Обмеженою Відповідальністю "ВІССМАНН" (далі – Організатор) і діє для газових конденсаційних котлів Viessmann Vitodens 050-W, що   змонтовані та відвантажені зі складу Організатора починаючи з 01.06.2023 року.

  

Умови участі

Для участі в Акції інсталятор має перейти за посиланням за допомогою QR-коду, який знаходиться у сервісній книжці котла, заповнити форму реєстрації та очікувати на зворотній зв'язок від регіонального представника Організатора.

  

Подарунок

Участь у Акції гарантує отримання цінного подарунка від Організатора, а також автоматичну участь у розіграші головного призу - автомобіля.

  

Головний приз

Розіграш автомобіля відбудеться в грудні 2023 року. Марку та модель автомобіля буде оголошено пізніше на сторінках Організатора в соціальних мережах та на офіційному сайті www.viessmann.ua.

  

Без обмежень

Кількість зареєстрованих котлів на одного учасника Акції не обмежена.

  

Підтвердження монтажу

Під час зустрічі з регіональним представником Організатора, учасник має надати фотографію змонтованого газового конденсаційного котла Viessmann Vitodens 050-W, а також фотографію відривного талона з сервісної книжки, оформленого з відміткою про проведення монтажу. Ці матеріали необхідні для підтвердження виконання умов участі в Акції.

  

Учасник Акції

Учасником Акції може бути будь-яка фізична або юридична особа, що придбала або рекомендувала придбати газовий конденсаційний котел Viessmann Vitodens 050 після 01.06.2023, здійснила монтаж та виконала реєстрацію за допомогою QR-коду з сервісної книжки

  

Захист персональних даних

Під час реєстрації на участь у Акції, учасник надає свою згоду на обробку своїх персональних даних Організатором з метою проведення даної Акції, в тому числі отримання подарунка та участі в розіграші. Організатор гарантує, що персональні дані учасників будуть використані виключно в рамках Акції та відповідно до вимог Закону України "Про захист персональних даних"

  

Період дії акції

01.06.2023-01.12.2023

  

Додаткова інформація

Організатор має право вносити зміни в правила проведення Акції з урахуванням вимог діючого законодавства України.  

  

Успіхів у монтажі та приємних виграшів!