Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

Програма лояльності для інсталяторів V+ від Viessmann

ТОВ «ВІССМАНН» з радістю повідомляє, що з 01.07.2018 року стартує Програма лояльності V+ для інсталяторів обладнання Viessmann!

ТОВ «ВІССМАНН» з радістю повідомляє, що з 01.07.2018 року стартує Програма лояльності V+ для інсталяторів обладнання Viessmann!

ТОВ «ВІССМАНН» піклується не лише про комфорт у Ваших домівках та про захист довкілля, а й цінує своїх партнерів, котрі обирають якість та надійність. Тому ми запрошуємо Вас стати учасником програми лояльності V+. Відтепер, виконуючи свою роботу, Ви маєте можливість отримати додаткові компенсації та цікаві подарунки: інструменти, спецодяг, поїздку на завод та багато іншого!

Долучитися до Програми лояльності досить просто. Для цього Вам необхідно зареєструватися на Сервісному Порталі Viessmann, щоразу реєструвати змонтоване обладнання та отримувати за це бонусні бали, які в подальшому Ви можете обміняти на винагороди – перелік яких можна знайти на Сервісному Порталі.

  

Розділ "Академія" нашого сайту також переїжджає на Сервісний Портал!

Сервісний Портал Viessmann – це той онлайн-інструмент, який допоможе вивести Вашу співпрацю з Viessmann на новий рівень, а також поглибити свої знання про обладнання. Тож, користуючись Сервісним Порталом, Ви отримуєте ряд додаткових переваг: Ви завжди будете в курсі всіх останніх новин Viessmann, а корисні та цікаві статті допоможуть розібратися в обладнанні та технологіях. Тепер зареєструватись на навчання легко та швидко. Якщо ж не вистачає часу на відвідування семінарів, Ви завжди можете реєструватись на вебінари від Академії ВІССМАНН. Перевірити гарантійний термін експлуатації обладнання та строк дії повноважень обслуговуючого персоналу тепер теж легко та доступно завдяки Порталу.

Переконайтеся, що працювати з Viessmann не лише надійно, а й легко та вигідно!

Інсталюйте разом з Viessmann, обирайте якість!