Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

Бізнес року! Viessmann Climate Solutions Ukraine здобула почесну відзнаку Ukrainian Business Award 2023

Viessmann Climate Solutions Ukraine отримав почесну відзнаку Ukrainian Business Award 2023 серед компаній, що створюють комплексні інженерні рішення в області опалення та відновлювальної енергетики.

Viessmann Climate Solutions - світовий лідер у реформуванні енергетичного ринку, що протягом 24 років привносить енергоефективні технології та зелені інновації на український ринок. У складний для країни період компанія активно працює над децентралізацією енергопостачання, важливою в умовах сучасної нестабільності, та бере участь у промисловій та освітній відбудові країни.

Згідно з результатами досліджень конкурентного середовища та досягнень Viessmann CS Ukraine у 2023 році, експертне журі Ukrainian Business Award визнало компанію як беззаперечного лідера за показниками ринкової стійкості та фінансового зростання!  

При аналізі враховано:
- стан фінансів компанії: ліквідність, платоспроможність, прибутковість, імпорт;
- ринкову позицію: частка на ринку, темп зростання, сайт, соц мережі, відгуки;
- фактори ризику: зв'язки, судові справи, розслідування, борги, податкова інформація, ліцензії, сертифікати, дозволи.

Viessmann CS Ukraine демонструє лідерство вже другий рік поспіль!

Визнання віддзеркалює нашу жагу до життя, вміння зростати в умовах нестабільності, акумулювати досвід та знання для швидкого  реагування на нові виклики. Це наша суперсила.

“Ми задаємо темп технологічного розвитку своєї галузі і прагнемо залишатися в авангарді технічного прогресу і в майбутньому. Нагорода «Бізнес року»  мотивує рухатися назустріч новим викликам та досягненням – це черговий крок на шляху до визнання команди Viessmann CS Ukraine надійним, кваліфікованим та відданим своїй справі партнером із впровадження системних інженерних рішень для промислового, комерційного та побутового сегменту.”  — зазначає CEO Viessmann Climate Solutions Ukraine, Олександр Збанко.

Відзнака не стала б можливою без плідної командної співпраці #TeamVi та #ViPartners.  Дякуємо за вашу сміливість, невпинність, та відданість справі!

Нагорода «Бізнес року» надихає до нових досягнень, щоб продовжувати бути надійним та кваліфікованим партнером для наших клієнтів у промисловому, комерційному та побутовому сегментах, адже важкі часи минають, а надійні партнери лишаються. Тож, далі буде... рухаємось тільки вперед!


Стежте за новинами на сайті та в соціальних мережах:  facebook  |  linkedIn  |  instagram.  
Дякуємо, що Ви з Viessmann Climate Solutions Ukraine!


ЗАПИТИ ВІД ЗМІ:
відділ маркетингу та комунікацій Viessmann Climate Solutions
+38 044 363 98 41 (внутрішній 110)
info-ua@viessmann.com