Увійдіть на партнерський портал Viessmann та в партнерський магазин Viessmann

Домовласники Професіонали

Будуємо міцний фундамент сталого енергетичного майбутнього України!

Обрано ключових гравців українського ринку енергоефективності, серед них — Viessmann Climate Solutions Ukraine.

Viessmann Climate Solutions Ukraine увійшов до інноваторів енергоефективності України

Важкий, і водночас плідний час для України: попри виклики війни Україна має можливість забезпечити свою енергонезалежність та енергетичну безпеку. Досягти цього можна лише впроваджуючи ключовий європейський принцип "Енергоефективність передусім”.  

ГО Impact Force у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Держенергоефективності, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, а також національним проектом Дія.Бізнес обрали ключових гравців українського ринку енергоефективності, чиї інноваційні рішення мають потенціал стати каталізатором змін як в енергетичному секторі, так і в економіці України.  

До каталогу інноваторів енергоефективності увійшли 50 підприємств з 15 регіонів України, які мають розробки та технології для свідомого й ефективного використання енергетичних запасів. Серед них — провідний виробник інтелектуальних кліматичних та енергетичних рішень, а також рішень у сфері відновлюваної енергетики та відновлювальних джерел енергіі, Viessmann Climate Solutions Ukraine.

В Україні Viessmann Climate Solutions впроваджує енергоефективні технології та зелені інноваці вже впродовж 24 років, працює над децентралізацією енергопостачання, бере безпосередню участь в енергетичній та освітній відбудові країни.  

Будуємо міцний фундамент сталого енергетичного майбутнього! Компанії, представлені в каталозі, спрямовані на зелену трансформацію й впровадження змін у сфері використанні енергоресурсів, тому мапа інноваторів відіграє вагому роль як інструмент для плідного нетворкінгу та партнерства, адже будь-яка мета стає досяжною, якщо об’єднатися” — наголосили в прес-службі Viessmann Climate Solutions Ukraine.

Стежте за новинами на сайті та в соціальних мережах:  facebook  |  linkedIn  |  instagram.  
Дякуємо, що Ви з Viessmann Climate Solutions Ukraine!


ЗАПИТИ ВІД ЗМІ:
відділ маркетингу та комунікацій Viessmann Climate Solutions
+38 044 363 98 41 (внутрішній 110)
info-ua@viessmann.com